Ράδιο Βαποράκι ΧΡΥΣΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ

Τριήμερο μουσικό Φεστιβάλ στα Μέθανα

Πέτρος Χαριτόπουλος
24 June 2018 1 λεπτά ανάγνωση
f X

Με Μανώλη Μητσιά και Θοδωρή Βουτσικάκη.

Ένα καινούριο τριήμερο φεστιβάλ μουσικής κάνει την πρώτη του εμφάνιση υπό τον τίτλο «Αρχές Αυγούστου Μέθανα 2018».

Ο Θοδωρής Βουτσικάκης θα ανοίξει το φεστιβάλ, την Παρασκευή 3 Αυγούστου, σε ένα πρόγραμμα που επιμελείται η Λίνα Νικολακοπούλου. Θα ακουστούν αγαπημένα τραγούδια της καθώς και άλλων σημαντικών δημιουργών. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής της νέας γενιάς είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στον «Ερωτόκριτο», σε μουσική Δημήτρη Μαραμή, που ανέβηκε πέρυσι από την ΕΛΣ. Έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους Σταύρο Ξαρχάκο, Χρήστο Λεοντή, Λίνα Νικολακοπούλου, Dulce Pontes, Μάριο Φραγκούλη, Luis Borda, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και έχει εμφανιστεί σε Ηρώδειο, Θέατρο Επιδαύρου, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης κ.ά.
Αυτή την περίοδο ετοιμάζει το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ με μελωδίες του Νικόλα Πιοβάνι σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.

Τη δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ, το Σάββατο 4 Αυγούστου, στη σκηνή θα ανέβει ο Μανώλης Μητσιάς που στη σαραντάχρονη καριέρα του έχει συνεργαστεί σχεδόν με όλους τους κορυφαίους Έλληνες συνθέτες.

Το τριήμερο φεστιβάλ κλείνουν, την Κυριακή 5 Αυγούστουτοπικά μουσικά σχήματα.

Συνδιοργάνωση της περιφέρειας Αττικής και την Αιγίδα του Δήμου Τροιζηνίας – Μεθάνων.

 

πηγή: tospirto.net

Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Πέτρος Χαριτόπουλος

Από μικρός πίστευα πως κάθε τραγούδι κρύβει μια ιστορία και κάθε μελωδία μια ανάμνηση. Έτσι γεννήθηκε το Ράδιο Βαποράκι – ένα ταξίδι στις χρυσές δεκαετίες του ελληνικού τραγουδιού, εκεί όπου οι φωνές της Ρένας Βλαχοπούλου, του Στράτου Διονυσίου, της Μαρινέλλας, του Πουλόπουλου και τόσων άλλων συνεχίζουν να μας συντροφεύουν. Μέσα από το ραδιόφωνο και τα άρθρα του, στόχος του είναι να κρατήσει ζωντανή την ελληνική μουσική κληρονομιά και να φέρει κοντά ανθρώπους που αγαπούν τις όμορφες αναμνήσεις. Γιατί η μουσική δεν παλιώνει ποτέ· απλώς μας ταξιδεύει πίσω στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας.